ONZE DIENSTEN


Aarzel niet om ons te contacteren ! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte.

ONDERHOUD & HERSTEL

Wij zijn perfect geïnstalleerd om uw Ford wagen een uitstekende service aan te bieden zowel voor onderhoud als voor een mechanische herstelling, en dit aan de beste prijs.

BANDEN

Alle soorten banden met montage. Ook banden door uzelf aangeleverd worden gemonteerd en gebalanceerd. Ook complete bandenwissel inclusief balanceren !
Vraag gratis prijsofferte !

AFSTELLEN KOPLAMPEN

Uw koplampen worden afgesteld met de modernste apparatuur.
Voor het afregelen van uw lichten rekenen wij
€ 12 incl. BTW.


LASWERK

Wij zijn gespecialiseerd in laswerk aan auto's.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte.
INTERIEUR REINIGING

Het interieur van uw wagen kan bij ons grondig gereinigd worden met een speciale dieptereiniging. Een stoffen interieur krijgt een dieptereiniging met een extractor. De zetels zien eruit als nieuw !

AUTOKEURING.

Bij ons kun je terecht om je wagen te laten keuren voor inschrijving tot max. 2500cc. We bieden zelf de wagen aan de keurings-dienst.
De garage-nummerplaten worden niet verhuurd of uitgeleend.

TWEEDEHANDS WAGEN

Ons aanbod tweedehandswagens genieten van 12 maanden wettelijke of 24 maanden fabrieksgarantie en worden gekeurd voor verkoop. Vooraf wordt er een groot onderhoud verricht en de wagens worden grondig gecontroleerd op eventuele gebreken. Iedere wagen wordt proefgereden en afgeleverd met een Car-Pass die garant staat voor de juiste kilometerstand !